Mustafa Halil SELEK

0 %
Mustafa Halil SELEK
VOZGO Bilişim Hizmetleri A.Ş.
CEO & Founder
  • Lokasyon
    İstanbul / Türkiye
  • Yabancı Dil
    B+ İngilizce
  • Yaş
    26
  • Yazılım Geliştirme
    Tüm Dünya
  • Dijital Pazarlama
    Tüm Avrupa
  • S.E.O.
    Tüm Avrupa
Yazılım
Marketing
S.E.O.
PHP
HTML
CSS
JS
  • Finans & Muhasebe Yazılımları
  • CRM & ERP Yazılımları
  • Dijital Pazarlama
  • Arama Motoru Optimizasyonu
  • Türkçe & İngilizce Destek

2020 Steam Yaz İndirimleri Fırsatları Neler?

27 Haziran 2020

2020 yılına her ne kadar felaketler ile girsek de bu yıl içerisinde güzel şeyler de oluyor. Yıl boyunca birçok firma bazı uygulamalarını ücretsiz olarak sunarak kullanıcıları memnun etti, bu dönemde çeşitli dijital etkinlikler yapıldı. 2020 yazının gelmesi ile birlikte Steam yaz indirimleri fırsatları da oyuncularla buluşuyor. 2 hafta sürecek bu etkinlik ile oyuncuları çeşitli kampanyalar bekliyor. Mustafa Halil Selek, zaman zaman oyunlar oynayarak keyifli zamanlar geçirmekte.

2020 Steam Yaz İndirimleri Fırsatları

2020 yazı ile beraber Steam’de birçok oyun %90’a varan indirimler ile satışa sunuldu. İndirime giren oyunlar arasında Borderlands 3, Destiny 2, Terraria, Cities Skylines, PUBG, NBA2K20, Euro Truck Simulator 2, Red Dead Redemption 2, Rust, The Forest, Football Manager 2020 gibi birçok oyun yer alıyor. Steam, ücretsiz olan oyunların yanı sıra oyunculara indirim fırsatı da sunuyor. Oyun indirimleri ile birlikte 60 ₺ ve üzeri satın alımlarda 10 ₺ indirim uygulayan Steam, oyunculara çifte müjde veriyor.

2020 Steam Yaz İndirimleri Fırsatları Neler
2020 Steam Yaz İndirimleri Fırsatları Neler

Steam yaz indirimleri dışında yıl boyunca sürecek olan bir diğer etkinlik ise puan fırsatları oldu. Oyuncular Steam üzerinden yapacağı oyun, DLC, donanım, uygulama, albüm, oyun içi öge gibi çeşitli satın alım işlemlerinde puan kazanacak. Her 1 ₺ 14 puan edecek. Puanlar biriktikçe bu puanlar ile beraber puan dükkanında satın alınabilecek birçok öğe yer alacak. Bu ürünler arasında hareketli avatarlar, çerçeveler, arka planlar, rozetler ve sohbet öğeleri yer alıyor. Yıl boyunca açık olacak puan mağazası için Steam, bu puanların takas edilemeyeceği ve ticaretinin yapılamayacağını belirtiyor.

Steam puanları ile ilgili bilinmesi gereken birkaç detay daha bulunuyor. Steam profil setinin tamamına sahip olan kullanıcıların profili altın görünümünde parıldayacak ve bu özellik 30 gün boyunca yer alacak. Steam’de yer alan bir içeriğe ödül vermek de mümkün. Bu sayede hem katılımcı hemde içerik sahibi 100 puan kazanacak. Steam üzerinden kullanılabilecek bu puanların yıl sonuna kadar süresi bulunmakta. Kullanıcılar 2020 yılı içerisinde puanlarını harcayabilir.

Posted in Genel
Write a comment

© 2020 All Rights Reserved.
Mustafa Halil SELEK